top of page

ЛЮМИЕР

Написване на сценарий

Заснемане на Ваши клиенти

Видеоснимки с актьори

Продължителност до 1 минута

1 интервю

Заснемане на реклама в екстериор

Предаване на суров материал

Заснемане на реклами в студио

Продуктови кадри

Задкадров глас

Видео дрон

Full HD 192О x 1О8О

Видеомонтаж

Цветни корекции

До 2 монтажни корекции

Файлове на USB

Дигитален файл

Качване и оптимизация в YouTube

Подходящ за малки бизнеси

лв

899

X.png
L.png
X.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
X.png
X.png
X.png
X.png
X.png
X.png
X.png
корпоративно видео

Написване на сценарий

Заснемане на Ваши клиенти

Видеоснимки с актьори

Продължителност до 2 минути

До 2 интервюта

Заснемане на реклама в екстериор

Предаване на суров материал

Заснемане на реклами в студио

Продуктови кадри

Задкадров глас

Видео дрон

Full HD 192О x 1О8О

Видеомонтаж

Цветни корекции

До 2 монтажни корекции

Файлове на USB

Дигитален файл

Качване и оптимизация в YouTube

СТАНДАРТ

Подходящ за малки и средни бизнеси

1399

лв

X.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
X.png
X.png
X.png
X.png
L.png
L.png
L.png
L.png

ФИЛМ +

Написване на сценарий

Заснемане на Ваши клиенти

Видеоснимки с актьори

Продължителност до 3+ минути

До 3 интервюта

Заснемане на реклама в екстериор

Предаване на суров материал

Заснемане на реклами в студио

Продуктови кадри

Задкадров глас

Видео дрон

4K UHD 384О x 216О

Видеомонтаж

Цветни корекции

До 4 монтажни корекции

Файлове на USB

Дигитален файл

Качване и оптимизация в YouTube

Подходящ за средни и големи бизнеси

2999

лв

L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png
L.png

* Посочените цени за услугата заснемане на корпоративно видео (рекламен видеоклип) във всеки пакет е ориентировъчна. Според спецификите на Вашия проект тя може да се променя нагоре или надолу.  Свържете се с нас и ни кажете как си представяте нещата, а ние ще Ви дадем цена за заснемане на корпоративно видео още по телефона.

Как държим нашата цена за професионално видеозаснемане ниска?

ЗАСНЕМАНЕ НА КОРПОРАТИВНО ВИДЕО

Какво е корпоративно видео или фирмен видеоклип?

Корпоративното видео е видеопрезентация, която представя дадена фирма или организация. То има за цел да комуникира важни послания и ценности на компанията към външната аудитория (клиенти, партньори, потенциални инвеститори и др.) или фирмените служители.

Едно корпоративно видео, още известно като фирмен видеоклип, може да включва различни елементи като интервюта с ръководители и служители, презентации на продукти или услуги, фирмени постижения, история на фирмата, участие в обществени дейности, целеви групи и други важни аспекти за организацията.

Какви цели се постигат при заснемане на корпоративни видеа?

Целите при заснемане на корпоративно видео могат да варират в зависимост от специфичните нужди на бранда Ви, но някои от най-популярните цели са:

  • Представяне на бизнеса: Заснемането на корпоративно видео може да помогне да се представи компанията, нейната история, ценности и мисия пред аудиторията. Това може да създаде добро първо впечатление и да утвърди усещането за доверие и професионализъм.

  • Продажби и маркетинг: Корпоративни видеа могат да бъдат използвани за представянето на продукти и услуги на компанията. Те може да демонстрират предимствата и уникалните характеристики на предлаганите продукти и да убедят клиентите да ги закупят.

  • Развитие на марката: Едно корпоративно видео може да помогне за изграждането на марката на компанията, като подчертае нейната уникалност, конкурентните й предимства и ценностите, които предлага на своите клиенти.

  • Средство за вътрешна комуникация: Корпоративни видеа могат да се използват и като средства за вътрешна комуникация сред служителите. Те може да информират за стратегически решения, постижения и важни събития във фирмата, както и да повишат мотивацията и ангажираността на персонала.

Корпоративно видео: приложения на Вашия фирмен видеоклип

Корпоративни видеа може да бъдат използвани по различни начини и да бъдат разпространявани чрез различни канали. Ето някои от тях:

  • Уебсайт: Вашето корпоративно видео може да бъде публикувано на уебсайта на бизнеса Ви, като част от страницата "За нас" или "Корпоративен профил". Това дава на посетителите на сайта ясна представа за компанията и нейните дейности.

  • Социални медии: Такъв рекламен видеоклип може да бъде споделян чрез социалните медии, като Facebook, Twitter, LinkedIn и други. Това позволява на фирмата да достигне до по-голям брой хора и да генерира по-голямо внимание към своята марка и продукти.

  • Презентации и конференции: Корпоративното видео може да бъде използвано по време на презентации и конференции, за да запознае публиката с бранда и да подкрепи представянето на неговите продукти или стратегии.

  • Обучения на служители: Този рекламен видеоклип може да бъде използван за обучение на служителите в компанията. Той може да предостави информация за нови политики, процедури или обучителни материали, които служителите могат да използват за подобряване на своите умения и знания.

  • Телевизионна и онлайн реклама: Корпоративното видео може да бъде използвано като рекламен материал за телевизия или онлайн видео платформи като YouTube или Vimeo. Това позволява на бранда да достигне до голяма аудитория и да увеличи осведомеността по отношение на своите продукти и услуги.

Всяко корпоративно видео трябва да бъде професионално изработено и да предава съобщението на бизнеса по ясен и привлекателен начин. Наемането на професионална фирма за заснемане на корпоративно видео осигурява високо качество на продукцията, професионализъм и експертиза, което подобрява външния облик на компанията пред клиенти и партньори.

Защо е важно да поръчате заснемане на корпоративно видео? Къде да поръчате корпоративни видеа на ниска цена?

Защото професионално заснетото корпоративно видео или фирмен видеоклип ще Ви направи горди от постигнатото от Вас и Вашият бизнес. Защото един продукт или услуга стават по-ценни, когато разкажем на екрана за тяхната добавена стойност, а добавената стойност са Вашите безсънни нощи, изхабените нерви в неравния път на бизнеса и отчаянието от всички съпътстващи провали по пътя към успеха.

Вашата вътрешна сила и това, че не сте се отказали, докато превърнете бизнеса Ви в успешен, правят продукта Ви качествен, а отношението на клиентите Ви – лично. Ние разбираме всичко това, защото самите ние сме го преживели, докато се превърнем в професионалисти във видеозаснемането на реклами и корпоративни видеа за нашите клиенти.

 

Именно затова купуваме хляба си от малката пекарна зад ъгъла, защото знаем колко пот, труд и любов е вложил хлебарят в тези 500 грама брашно, които слагаме на масата си.

Да изберете заснемане на корпоративно видео е по-добрата реклама. При едно корпоративно видеозаснемане на реклами, вместо 30 секунди, бизнесът има 2 - 3 минути на разположение, за да разкаже за себе си и да предаде необходимата емоция на зрителя, като с това изгради лична връзка с него.

Цената за изработка на корпоративно видео зависи от много фактори, но ние Ви гарантираме, че ще Ви дадем най-доброто съотношение на цена - качество за заснемане на рекламен видеоклип.  Ако искате да получите персонална оферта за видео заснемане, моля свържете се с нас през формата ни за контакт или директно на телефони 088 77 9 43 45 или 088 88 9 86 91.

Как едно професионално заснето корпоративно видео ще се отрази на бизнеса Ви?

Едно професионално изработено корпоративно видео за Вашия бизнес, ще увеличи или затвърди пазарното влияние на компанията Ви, ще изгради по-здрава и дълготрайна връзка с Вашите клиенти, като подобри бизнес имиджа Ви и повиши продажбите Ви. 

Поръчката на професионално заснето корпоративно видео е следващата стъпка в изграждането на Вашата бизнес идентичност. Не е нужно да имате заделен голям бюджет. Ние ще създадем Вашето корпоративно видео на ниска цена без компромис с качеството му!

Защо нашата услуга за заснемане на корпоративно видео на ниска цена е най-добрата?

Като компания, която има опит не само в заснемане на корпоративни видеа, но и в производството на игрални и документални филми и като дипломирани режисьори от НАТФИЗ "Кр. Сарафов", ние сме обучени да предаваме емоции на екрана.

А каква е основната движеща сила, която ни ръководи в решението ни да купим дадена стока или услуга? Емоцията!

 

Емоция, която подсъзнателно обединява нашите чувства, асоциациите ни с миналото, отношението ни към бъдещето и дълбоко вкоренените в нас представи за това кои сме ние и какви искаме да бъдем… или да НЕ бъдем.

Тук нашата услуга заснемане на корпоративно видео (рекламен клип) идва на помощ. При това нашата цена за заснемане на рекламен клип ще Ви очарова, защото няма да Ви разори.

Как използваме психологията като наука, в професионалното заснемане на корпоративно видео или рекламен клип?

Зигмунд Фройд – бащата на психоанализата, в своята "Теория на мотивацията", разглежда решението ни да купим дадена стока – например завеси за прозорци, като съвкупност от съвсем обикновена съзнателна и практична нужда - да намалим светлината в спалнята ни и в същото време нашият подсъзнателен страх да бъдем видяни голи отвън.

Екипът на Film Street Creative Studio разбира Емоцията като най-голям мотиватор за покупка. Затова в екипът ни от режисьори, оператори и видеомонтажисти включихме продуктов анализатор със специализация в психоанализата.

Когато изберете нас за партньор за видеозаснемане на Вашето корпоративно видео или корпоративен филм на ниска цена, първата стъпка която ще Ви предложим, за разлика от останалите компании на пазара не е оглед на снимачни локации или избор на техника за заснемане на рекламен клип.

 

Първата стъпка е анализ на продукта или услугата Ви, Вашата бранд идентичност и таргетиране на емоцията, която брандът Ви предизвиква във Вашите настоящи и потенциални клиенти.

Изготвянето на такъв анализ ще ни помогне да напишем и да Ви предложим подходящ сценарий за Вашето корпоративно видео. След като одобрите някой от сценарните варианти и се почувствате спокойни и сигурни в идеята, тогава ще Ви предложим варианти на снимачна техника, локации или актьори, с които да реализираме нашите общи идеи в аудиовизуален продукт – Вашето корпоративно видео.

Защо предлагаме професионално заснемане на рекламен клип с цена на корпоративно видео за всеки джоб?

Даваме си сметка, че нашите клиенти не разбират достатъчно от услугата заснемане на реклама и корпоративни видеа и затова търсят нас като професионалисти в тази сфера. Същевременно, в тези трудни времена, всеки търси варианти за заснемане на рекламен клип на ниска цена.

Това поражда в нас чувството на отговорност да спечелим Вашето доверие. А как го постигаме? Като работим прозрачно в кратки срокове и Ви даваме възможност да участвате със собствени идеи и предложения във всеки един етап от работата ни.

Във всеки един етап можете да кажете "Не! Не се чувстваме комфортно по този начин, нека да го променим!" Това може да касае, както сценарната идея, така и цената.

За нас е важно Вашето спокойствие, затова ние ще Ви предложим толкова варианти на евтини корпоративни видеа, колкото е необходимо, за да се чувствате спокойни в съместната ни работа. А нашата цена за корпоративно видеозаснемане на реклама и корпоративно видео държим ниска, заради богатия ни опит да оптимизираме.

Ние не предлагаме нищо излишно и винаги се аргументираме, защо включваме дадена техника в бюджета на продукцията. Ние стъпваме здраво на земята и искаме точна и реална цена за услугите ни, и нито лев повече.

Ето защо клиентите ни остават доволни от услугата ни по заснемане на корпоративно видео или фирмен видеоклип на ниска цена. С течение на времето те ни превръщат в свой постоянен партньор и ни се доверяват за заснемането на следващите си рекламни видеоклипове и продукции.

Заснемане на видеоклип: Какво определя цената?

Едно от най-често задаваните въпроси от клиентите е "каква е цената за заснемане на видео клип?" или "Колко струва заснемането на едно корпоративно видео" и отговорът на този въпрос не е еднозначен.

Цената за заснемане на видеоклип или корпоративно видео може да варира значително и зависи от няколко фактора, които се обединяват, за да създадат уникално и запомнящо се видео изживяване. Ето какво трябва да имате предвид, когато правите своя избор:

  • Продължителност и сложност на видеоклипа: Естествено, дължината и сложността на видеоклипа или съответното корпоративно видео са основни фактори, които влияят върху цената му. По-дългите и по-сложни клипове изискват повече време за заснемане, монтаж и последваща обработка. Сложните сцени и специални ефекти също могат да повишат цената на проекта.

  • Екип и оборудване: Използването на професионален екип с опит в заснемането на видео клипове може да се отрази на цената. Квалифицирани видеографи, оператори на камери, режисьори и осветители играят решаваща роля за постигането на висококачествен резултат. Също така, специализираното оборудване, което се използва, може да повлияе на цената. Нашият екип гарантира на своите клиенти постигането на най-добро съотношение между цена на проекта и неговото качество.

  • Локация и персонал: Ако заснемането изисква пътуване до различни локации или ангажира голям брой хора за участие като актьори, това също може да бъде фактор, който влияе на общата цена на проекта.

  • Пост-продукция и монтаж: След като видеоклипът е заснет, следва процесът на монтаж и пост-продукция. Това включва обработка на материала, добавяне на музика, звукови ефекти, графика и цветови корекции. Качеството на монтажа може да повлияе на общото въздействие на клипа, както и на цената му.

  • Лицензи и права: Ако клипът изисква използването на лицензирани материали, като музика, видео или снимки, това също може да допринесе за повишаване на цената. Лицензите и правата се заплащат допълнително и се изисква разрешение за използването им.

Заснемане на реклами: всичко за процеса на снимане на реклама

Процесът по заснемане на реклами е един от най-важните етапи в създаването на успешна маркетингова кампания. Рекламните видео клипове и корпоративни видеа имат силната способност да привличат внимание, да задържат зрителите и да ги убеждават да действат. Независимо дали става дума за продукт, услуга или дигитална кампания, заснемането на реклами играе критична роля в постигането на успеха.

  • Изграждане на концепцията и сценария: Заснемането на реклами започва с изграждането на креативна концепция и сценарий. Този етап е от съществено значение, тъй като задава основната идея и съобщение на рекламата. Професионалните копирайтъри и маркетинг специалисти сътрудничат, за да разработят сценария, който да бъде забавен, уместен и убедителен.

  • Избор на подходящи локации и актьори: Локацията, на която ще се заснема рекламата, играе ключова роля за създаването на подходящото настроение и атмосфера. В зависимост от продукта или услугата, може да се изберат различни места - от модерни градски улици до природни пейзажи. Изборът на подходящи актьори, които да представят продукта или услугата по естествен и автентичен начин, е също толкова важен.

  • Професионална екипировка и техника: Заснемането на реклами изисква висококачествено оборудване и техника, за да се постигне впечатляващ визуален ефект. Професионални видеографи използват камери с висока резолюция, стабилизатори, дронове и други иновативни инструменти, които позволяват създаването на уникални и динамични кадри.

  • Игра на светлина и звук: Светлината и звукът са два от най-важните елементи в заснемането на реклами. Майсторската употреба на осветление може да промени атмосферата и емоцията на сцената, а качественият звук допринася за постигането на висок стандарт на професионализъм.

  • Пост-продукция и монтаж: След като всички кадри са заснети, започва процесът на пост-продукция и монтаж. Този етап включва обработката на материала, добавяне на музика, графика, анимации и цветови корекции. Внимателната пост-продукция усъвършенства рекламата и я прави уникална и запомняща се.

Важно е да се отбележи, че успешната рекламна кампания изисква съвместна работа и сътрудничество между креативни професионалисти и клиента. Заснемането на реклами е процес, който комбинира изкуство, иновации и технически умения, за да създаде нещо, което ще запленява и убеждава аудиторията. Всеки проект е уникален и се нуждае от индивидуален подход, който да гарантира, че рекламата ще бъде ефективна и ще постигне желания успех.

Финални думи

В заключение, видео заснемането е изкуство, което пресъздава света около нас и ни позволява да го видим през нови, завладяващи перспективи. Професионалните копирайтъри и експерти в заснемането на корпоративни видеа играят важна роля в създаването на запомнящи се истории, които остават завинаги.

От друга страна, YouTube видео рекламите се превръщат в мощен инструмент за онлайн маркетинг, достигайки милиони потребители по света. Заснемането на реклами и видео клипове е инвестиция във визуалната привлекателност и мощен начин за комуникация с аудиторията.

Независимо дали става дума за заснемане на корпоративен видео клип, реклама или друг вид визуален продукт, професионализмът и креативността са ключът към успеха. Затова, ако искате да създадете нещо незабравимо и уникално, няма компромиси - доверете се на професионални видео и фото експерти, които разбират езика на изкуството и имат таланта да го превърнат в реалност.

bottom of page