top of page

За изминалите 6 години успяхме да спечелим доверието на редица компании в България и в Европа, а най-голямото признание от тяхна страна са повторните проекти, които ни повериха и дълготрайните взаимоотношения, които изградихме помежду си. 

 

Мотивация в работата ни е удовлетворението, което изпитваме след всеки изпълнен видеопроект и усмивките на доволните ни клиенти, а като колектив от творци, всеки един от нас се стреми да "подпише" работата си по такъв начин, че тя да говори сама за неговите способности. 

 

Сферата на видеозаснемане на корпоративно видео и видеопроизводство е наситена от хора, желаещи да упражняват професията на режисьори, оператори и монтажисти, въпреки това изпъкват само най-добрите - тези, които се отнасят към работата си с професионализъм, уважават клиента, който ги е наел и разбират какво е краен срок за предаване на завършено видео.

 

Затова в работата ни се опираме на простичка формула - избираме само доказани професионалисти в събирането на видеоекип за даден проект и постоянно актуализираме знанията и уменията си спрямо новите тенденции в дигиталната среда.

За наша радост клиентите на видеоуслуги все по-често държат на качеството на крайния продукт и затова отделят по-голямо внимание в избора на партньор при изработването на видеа.

С нетърпение очакваме да се запознаем, да пием кафе и да поговорим за бъдещи проекти.

Ники Николов,

Деси Томбушева

И все пак кои сме ние...

Ники Николов

Завършил съм "Икономика на масмедиите" степен бакалавър в УНСС като първо висше образование. 

На 23 стартирах първият си бизнес - с двама приятели отворихме бар на морето, защото вярвахме, че ако искаш да седнеш в най-добрия бар, трябва сам да го направиш.

Въпреки това исках да се себеизразявам по друг начин, така през фотографията и музиката като хоби на 30 стигнах до НАТФИЗ "Кр. Сарафов", където завърших "Филмова и телевизионна режисура" степен бакалавър.

През 2016, Деси ми се нави на всички идеи да отворим наше студио и оттогава

 Film Street Creative Studio е мой душевен и професионален пристан. :)

Деси Томбушева

Учила съм различни неща, в различни времена...Магистър Психология в СУ, МИО и Митническа политика в УНСС...

Oткакто се помня ми казват, че съм “луда”...Не било лудост, всъщност, а артистичност, която ме отличаваше от останалите.

Спонтанно попаднах в медите и се наслаждавах на работата си постоянно. Била съм главен редактор на телевизионно предаване, главен редактор на няколко списания & etc. Работила съм с уникални хора, които станаха мои приятели, защото заедно “горяхме” с идеите си.

Колкото повече работех, толкова повече изплуваше детската ми мечта - да стана режисьор. Едно лято, в края на Август, на рожденият ден на Николай се събудих и му предложих да кандидатстваме в НАТФИЗ като подарък за него. Беше последният ден за подаване на документи. Лудо и дръзко решение, което изпълни живота ни със смисъл!

 

Завърших "Филмова и телевизионна режисура", в НАТФИЗ и смея да твърдя, че школовката и преподавателите ми са най-доброто ниво на образование, през което съм минала.

През 2016 се навих на идеята на Николай да отворим наше студио и оттогава Film Street Creative Studio е моето професионално занимание.

1.jpg
bottom of page